INILAH, KESAN DENGK1 BERNIAGA, WANITA DERITA DISANT4U– “PERUT TIBA-TIBA BUSVNG, SESAK NAFA$”

Demi tutup periuk nasi pesaing dalam business, segelintir pihak yang tidak berhati perut sanggup buat apa sahaja. Meskipun dah masuk 2021,

$ihir perniagaan yang tidak asing lagi dalam masyarakat Melayu tetap berleluasa atas dasar dengki lihat kejayaan orang lain.

TIKTOK BELIAU..

Dugaan demi dugaan dilalui oleh wanita ini akibat ‘diganggu’ sejak tahun 2019. Menurut Puan Juliza bukan saja kesihatan dirinya yang terjejas, malah staf,

adik serta anak buahnya yang masih kecil turut terkena tempias. Antara peristiwa mistik yang pernah dilaluinya adalah perut tiba-tiba membusung.

Belum sempat menarik nafas lega daripada kejadian itu, pengusaha butik ini turut maklumkan dia terkena buatan orang pula. Akibatnya gangguan yang seolah tiada henti, dia pernah terpaksa lupakan niat untuk bekerja mencari rezeki.

Malah, dia juga tidak sangka video tersebut menjadi tular dengan mengumpul lebih 6 juta tontonan di aplikasi TikTok.

Mengulas lanjut kepada pihak Kisah Dunia, ibu kepada 2 anak ini berharap dalang sebalik perbuatan terkutuk ini kembali semula pada Yang Maha Esa.

Puan Juliza juga sarankan orang ramai agar berhati-hati dengan ancaman sihir ini, terutamanya para peniaga.

Untuk pelaku, berhentilah buat perbuatan syirik & ingat kekuasaan Allah. Semua rezeki kita milik Allah. Hati-hati, sihir ni berleluasa di mana-mana & mereka yang mempunyai perniagaan berisiko untuk kena..

Sumber: TikTok _julizz VIA KISAH DUNIA

Leave a Comment